Ruilen & Retourneren

HET RETOURNEREN VAN ARTIKELEN IS UITERAARD MOGELIJK

 

Wilt u het product niet omruilen, dan kunt u het ook eenvoudig retourneren. Voor retourneren gelden echter wel enkele voorwaarden.

 

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Wij vergoeden al uw betalingen, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u ons de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot u aantoont dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is voor u kosteloos.

 

STANDAARD RETOURFORMULIER INVULLEN

 

Voor het retourneren van uw bestelling verzoeken wij u vriendelijk om het standaard retourformulier in te vullen. U kunt dit formulier aanvragen per mail: info@q-label.nl

Aansluitend dient u dit formulier aan het te retourneren pakket toe te voegen zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is. Het komt namelijk voor dat klanten een bestelling willen ruilen, het artikel terugzenden, maar geen gegevens vermelden. Voor ons is het dan lastig om na te gaan van wie het pakket afkomstig is.

 

ADRES VOOR RETOURZENDINGEN:

 

Q-label B.V.
Voordesdijk 4
7475 NW Markelo
Nederland

 

VOLDOENDE FRANKEREN

 

Denk bij het verzenden aan een goede verpakking en voldoende frankering. Wij kunnen helaas geen ongefrankeerde pakketten in ontvangst nemen. Ook nemen wij geen Rembours pakketten in ontvangst die betaald dienen te worden. Uw pakket dient uiterlijk binnen 14 dagen na annulering bij ons binnen te zijn om te voldoen aan de voorwaarden voor retourneren.

Wij raden u aan een retourzending aangetekend te verzenden om misverstanden achteraf te voorkomen. Na ontvangst van de producten brengen wij u per e-mail op de hoogte.

 

EEN ARTIKEL ZELF RETOURNEREN

 

U kunt er ook voor kiezen om het artikel zelf te retourneren. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17.00 neemt u altijd wel eerst contact op met de klantenservice, zodat een eventueel vervangend artikel alvast voor u klaargelegd kan worden.

Uiteraard is het ook mogelijk het geld terug te krijgen. Houd u er wel rekening mee dat het aankoopbedrag van een in de showroom met PIN betaald artikel wordt teruggestort op uw rekening. Helaas kunnen wij dit niet contant verrekenen.

Betalingen die online hebben plaatsgevonden, bijvoorbeeld met iDEAL, worden teruggestort op de rekening waarmee betaald is.